top of page

TKO SMO MI?

Mi smo rješenje za svaku Vašu brigu vezanu uz bazen.

Tvrtka smo koja se specijalizirala isključivo za održavanje, čišćenje i obavljanje popratnih usluga koje omogućuju da bazen uvijek bude funkcionalan i bez greške. Usluge pružamo na području Zadra, Zadarske županije i bliže okolice.

Koristimo isključivo profesionalnu opremu i najkvalitetnija kemijska sredstva, a trošak kemijskih sredstava već je uračunat u unaprijed dogovorenu cijenu. 

Platinum 
bazeni

Čišćenje i održavanje bazena Zadar Trgovina Platinum bazeni

Važno je pravilno i profesionalno održavati bazen.

Imati bazen zna biti opterećujuće. 

Zbog toga nudimo kompletnu uslugu brige o bazenu bez ikakvog angažmana s Vaše strane.

Manjak znanja i iskustva u održavanju samih bazena rezultira pogrešnim tretiranjem, a onda i za zdravlje ugrožavajućim stanjem vode u bazenu.

Čišćenje i održavanje bazena Zadar Trgovina Platinum bazeni

VAŠE POVJERENJE
NAM JE VAŽNO

Poštujemo dogovore.

Profesionalno, educirano i uniformirano osoblje u unaprijed dogovorenim terminima posjećuje Vaš objekt i garantira da će bazen u svakom trenutku biti savršeno čist.

 

Nema preskakanja termina, a nakon svakog izlaska dostavljamo izvještaj. Stoga ne trošite svoje slobodno vrijeme na provjeru i brigu oko bazena, već ga iskoristite kvalitetnije.

 

Vlasnici bazena ponekad znaju biti pod stresom zbog stanja njihovog bazena, ali uz nas nemate razloga za brigu. U slučaju nepredvidivih problema i poteškoća uvijek stojimo na raspolaganju.

Poslujemo na području Zadra, Zadarske županije i bliže okolice.
Za više informacija slobodno nam se
 javite.

Čišćenje i održavanje bazena Zadar Trgovina Platinum bazeni
bottom of page